Orvosi ruhák mosása

Spălare halate medicale

Tudjuk, hogy a beteg jóléte a legfontosabb az ön számára! Ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy ő a lehető legkényelmesebben érezze magát, és győződjön meg arról, hogy felelősséggel gondozzák. Az első dolog, amit egy beteg egy egészségügyi helyiségbe belépve megfigyel, az egészségügyi egyenruha és a köpenyek. Az első benyomás! És ez gyakran döntő erejű.

Ahhoz, hogy az egészségügyi egyenruhák és köpenyek naponta újszerűnek hassanak, a Curățica – Orvosi köpenyek mosása kifogástalanul mossa és vasalja ki azokat. A legújabb technológiáknak és a nagy teljesítményű tisztítószereknek köszönhetően a szövet megőrzi rugalmasságát, miközben kellemes tapintású marad. Emellett a színek ragyogóak maradnak és nem fakulnak el. Még a legmakacsabb foltokat (jód, vér stb.) is eltávolítjuk, az ön egységében található orvosi köpenyek és ágyneműk pedig úgy néznek majd ki mosás után, mintha újak volnának.

A tisztítás / mosás / fertőtlenítés folyamata során alkalmazottaink szigorúan követik a kifogástalan eredmény eléréséhez szükséges összes lépést:

  1. Az egészségügyi egyenruhákat, köpenyeket, szarafánokat és lepedőket előzetesen megvizsgálják és felcímkézik a szálak jellegének, a színnek és a nyilvánvaló foltoknak megfelelően.
  2. A foltokat természetük függvényében a legjobb minőségű vegyszerekkel előkezelik.
  3. A textíliákat a legkorszerűbb technológiával felszerelt gépekben mossák, melyek sokféle testre szabható mosási programmal vannak ellátva a szövetanyag és a szennyezettség mértékének függvényében. Hatékony, ugyanakkor környezetbarát mosószereket használunk. A mosás folyamatában a fenntarthatóság és a kifogástalan eredmények kombinációjának titka a mosószerekben lévő aktív anyagok minőségében és optimális adagolásában rejlik.
  4. Ezt követően az egészségügyi egyenruhákat, köpenyeket, szarafánokat és lepedőket nagyon óvatosan szárítják, hogy ne színeződjenek el vagy rongálódjanak a szövetek. Szárítóink nedvességtartalom és szárítási hőmérséklet-szabályozó funkciókkal rendelkeznek.
  5. Az anyag jellegétől függően a munkaeszközöket hibátlanul kivasalják, miközben megakadályozzák a gallér és a mandzsetta károsodását.
  6. Vasalás után a textíliákat egyenként becsomagolják.

Az ön orvosi egysége alkalmazottainak tökéletes öltözete érdekében számíthat a Curățica-ra, amely megbízható segítség a tisztaság megőrzésében!