Autószerelő és gépészeti műhelyekben használt munkaruhák tisztítása

Curățare salopete service auto și ateliere mecanice

Egy első osztályú autót egy kitűnő szerelőkből álló csapat gondoz. A foltmentes munkaegyenruhák az ügyféllel szembeni tiszteletről tanúskodnak és biztosítanak afelől, hogy az autó a műhelyből kikerülve nem csupán tökéletesen működik majd, hanem a belseje is meg lesz vigyázva az olaj- vagy vazelinfoltoktól. Cégünk az ön óhajának teljesítésére siet, a munkaeszközök, a köpenyek és az autószerelő műhely alkalmazottai munkaegyenruhájának, valamint gépészeti műhelyekben használt munkaruhák mosásának szolgáltatását nyújtva.

A legújabb technológiának és a nagy teljesítményű tisztítószereknek köszönhetően a szövet megőrzi rugalmasságát, miközben kellemes tapintású marad. Emellett a színek ragyogóak maradnak és nem fakulnak el. Mosás után még a legszennyezettebb munkaruhák is újszerűen mutatnak majd.

A tisztítás / mosás / fertőtlenítés folyamata során alkalmazottaink szigorúan követik a kifogástalan eredmény eléréséhez szükséges összes lépést:

  1. A munkaeszközöket, a ruhákat és az alkalmazottak egyenruháit előzetesen megvizsgálják és felcímkézik a szálak jellegének, a színnek és a nyilvánvaló foltoknak megfelelően.
  2. A foltokat természetük függvényében a legjobb minőségű vegyszerekkel előkezelik.
  3. A textíliákat a legkorszerűbb technológiával felszerelt gépekben mossák, melyek sokféle testre szabható mosási programmal vannak ellátva a szövetanyag és a szennyezettség mértékének függvényében. Hatékony, ugyanakkor környezetbarát mosószereket használunk. A mosás folyamatában a fenntarthatóság és a kifogástalan eredmények kombinációjának titka a mosószerekben lévő aktív anyagok minőségében és optimális adagolásában rejlik.
  4. Ezt követően a munka- és egyenruhákat nagyon óvatosan szárítják, hogy ne színeződjenek el vagy rongálódjanak meg a szövetek. Szárítóink nedvességtartalom és szárítási hőmérséklet-szabályozó funkciókkal rendelkeznek.
  5. Az anyag jellegétől függően a munkafelszereléseket hibátlanul kivasalják, miközben megakadályozzák a gallér és a mandzsetta károsodását.
  6. Vasalás után a munkaruhákat és egyenruhákat becsomagolják.

Az alkalmazottak kifogástalan öltözete érdekében számíthat a Curățica-ra, amely megbízható segítség a tisztaság megőrzésében!

Az autószerelő, illetve gépészeti műhelyekben használt munkaruhák tisztítása érdekében kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.