Nehézipari felszerelések tisztítása

Curățare echipamente industria grea

Csapata szakmaiságának, az alkalmazottak elkötelezettségének csupán a kapott eredményekben kell meglátszania, nem pedig az izzadságfoltokban. Mondjon köszönetet alkalmazottainak az erőfeszítéseikért azáltal, hogy tiszta munkaruhával látja el őket, amely kényelmet nyújt számukra. Cégünk az alkalmazottak munkaruháinak, köpenyeinek és egyenruháinak a kimosását kínálja önnek – nehézipari felszerelések tisztítása.

A legújabb technológiának és a nagy teljesítményű tisztítószereknek köszönhetően a szövet megőrzi rugalmasságát, miközben kellemes tapintású marad. Emellett a színek ragyogóak maradnak és nem fakulnak el. Mosás után még a legszennyezettebb munkaruhák is újszerűen mutatnak majd.

A tisztítás / mosás / fertőtlenítés folyamata során alkalmazottaink szigorúan követik a kifogástalan eredmény eléréséhez szükséges összes lépést:

  1. A munkaeszközöket, a ruhákat és az alkalmazottak egyenruháit előzetesen megvizsgálják és felcímkézik a szálak jellegének, a színnek és a nyilvánvaló foltoknak megfelelően.
  2. A foltokat természetük függvényében a legjobb minőségű vegyszerekkel előkezelik.
  3. A textíliákat a legkorszerűbb technológiával felszerelt gépekben mossák, melyek sokféle testre szabható mosási programmal vannak ellátva a szövetanyag és a szennyezettség mértékének függvényében. Hatékony, ugyanakkor környezetbarát mosószereket használunk. A mosás folyamatában a fenntarthatóság és a kifogástalan eredmények kombinációjának titka a mosószerekben lévő aktív anyagok minőségében és optimális adagolásában rejlik.
  4. Ezt követően a munka- és egyenruhákat nagyon óvatosan szárítják, hogy ne színeződjenek el vagy rongálódjanak a szövetek. Szárítóink nedvességtartalom és szárítási hőmérséklet-szabályozó funkciókkal rendelkeznek.
  5. Az anyag jellegétől függően a munkafelszereléseket hibátlanul kivasalják, miközben megakadályozzák a gallér és a mandzsetta károsodását. Ezután pedig az ön igénye szerint összehajtogatjuk és becsomagoljuk.

Az alkalmazottak kifogástalan öltözete érdekében számíthat a Curățica-ra, amely megbízható segítség a tisztaság megőrzésében!

A szakács és pincér munkaruhák tisztítása érdekében kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.