Fitnesztörölközők és köpenyek mosása

Spălare prosoape și halate fitnessAdrenalin, erőkifejtés, teljesítmény… izzadás, foltok! És akkor mi van? Mindaddig, amíg felkeresitek a Curățica-t, a foltoknak vagy kellemetlen szagoknak semmi esélyük sincs. A Curățica kimossa és fertőtleníti a törölközőket és a köpenyeket, amelyeket az ön fitneszterme kínál vendégeinek, hogy így a textíliák frissessége és tisztasága még inkább növelje a sportolás örömét.

A legújabb technológiáknak és a nagy teljesítményű tisztítószereknek köszönhetően a szövet megőrzi rugalmasságát, miközben kellemes tapintású marad. Emellett a színek ragyogóak maradnak és nem fakulnak el. Mosás után még a legszennyezettebb munkaruhák is újszerűen mutatnak majd.

A törölközők és köpenyek – az ön székhelyétől való felvétellel, illetve leadással – tisztításának / mosásának / fertőtlenítésének során alkalmazottaink szigorúan követik a kifogástalan eredmény eléréséhez szükséges összes lépést:

  1. A fitnesztörölközőket és köpenyeket előzetesen megvizsgálják és felcímkézik a szálak jellegének, a színnek és a nyilvánvaló foltoknak megfelelően.
  2. A foltokat természetük függvényében a legjobb minőségű vegyszerekkel előkezelik.
  3. A textíliákat a legkorszerűbb technológiával felszerelt gépekben mossák, melyek sokféle testre szabható mosási programmal vannak ellátva a szövetanyag és a szennyezettség mértékének függvényében. Hatékony, ugyanakkor környezetbarát mosószereket használunk. A mosás folyamatában a fenntarthatóság és a kifogástalan eredmények kombinációjának titka a mosószerekben lévő aktív anyagok minőségében és optimális adagolásában rejlik.
  4. Ezt követően a fitnesztörölközőket és köpenyeket nagyon óvatosan szárítják, hogy ne színeződjenek el vagy rongálódjanak a szövetek. Szárítóink nedvességtartalom és szárítási hőmérséklet-szabályozó funkciókkal rendelkeznek.
  5. Ezután a fitnesztörölközőket és köpenyeket az ön igényei szerint összehajtogatjuk, hogy így kényelmesen elraktározhassa az erre kijelölt szekrényben.

Az erőkifejtés után jól megérdemelt frissesség és meleg érdekében számíthat a Curățica-ra, amely megbízható segítség a tisztaság megőrzésében!