Szakácsok és pincérek felszereléseinek tisztítása

Curățare echipamente bucătari și ospătari

Az önök készítményei nagyon ízletesek! Mind a tíz ujjunkat megnyaljuk utánuk! Komolyan! De mit kezdenek a szakácsok kötényein és egyenruháin éktelenkedő foltokkal? Egyszerű! Hozzánk fordulnak. Cégünk a munkaruhák, a köpenyek és az alkalmazottak egyenruháinak kimosását szolgáltatja. A Curățica gondoskodik arról, hogy az ön egységében dolgozó szakácsok és pincérek mindennap kifogástalanul nézzenek ki, a felszereléseik tisztítását kínálva fel.

A legújabb technológiának és a nagy teljesítményű tisztítószereknek köszönhetően a szövet megőrzi rugalmasságát, miközben kellemes tapintású marad. Emellett a színek ragyogóak maradnak és nem fakulnak el. Mosás után még a legszennyezettebb munkaruhák is újszerűen mutatnak majd.

A tisztítás / mosás / fertőtlenítés folyamata során alkalmazottaink szigorúan követik a kifogástalan eredmény eléréséhez szükséges összes lépést:

  1. A munkaeszközöket, a ruhákat és az alkalmazottak egyenruháit előzetesen megvizsgálják és felcímkézik a szálak jellegének, a színnek és a nyilvánvaló foltoknak megfelelően.
  2. A foltokat természetük függvényében a legjobb minőségű vegyszerekkel előkezelik.
  3. A textíliákat a legkorszerűbb technológiával felszerelt gépekben mossák, melyek sokféle testre szabható mosási programmal vannak ellátva a szövetanyag és a szennyezettség mértékének függvényében. Hatékony, ugyanakkor környezetbarát mosószereket használunk. A mosás folyamatában a fenntarthatóság és a kifogástalan eredmények kombinációjának titka a mosószerekben lévő aktív anyagok minőségében és optimális adagolásában rejlik.
  4. Ezt követően a munka- és egyenruhákat nagyon óvatosan szárítják, hogy ne színeződjenek el vagy rongálódjanak a szövetek. Szárítóink nedvességtartalom és szárítási hőmérséklet-szabályozó funkciókkal rendelkeznek.
  5. Az anyag jellegétől függően a munkafelszereléseket hibátlanul kivasalják, miközben megakadályozzák a gallér és a mandzsetta károsodását. Ezután pedig az ön igénye szerint összehajtogatjuk és becsomagoljuk.

Az alkalmazottak kifogástalan öltözete érdekében számíthat a Curățica-ra, amely megbízható segítség a tisztaság megőrzésében!

A szakács és pincér munkaruhák tisztítása érdekében kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.