Hentes/vágóhídi köntösök és felszerelések mosása

Spălare halate și echipamente măcelării/abatoare

Annak érdekében, hogy mindannyiunk asztalán sült hús legyen, szükségünk van a hentesek és mészárosok elkötelezettségére. Ahhoz, hogy az ön alkalmazottai minden nap tiszta ruhában dolgozhassanak, szükség van a munkánkra. Munkavállalóinak rendezett megjelenése az első számú bizonyíték arra, hogy tiszteletben tartja ügyfelét, ugyanakkor egy őszinte „köszönöm”, melyet a saját alkalmazottaihoz intéz. Cégünk hentes/vágóhídi köntösök, munkaeszközök és egyenruhák mosását szolgáltatja.

A legújabb technológiáknak és a nagy teljesítményű tisztítószereknek köszönhetően eltávolítjuk a makacs vér- és zsírfoltokat is, mialatt a szövet megőrzi rugalmasságát, és ezzel egyidőben kellemes tapintású marad. Még a legfoltosabb munkaeszközök is úgy néznek majd ki mosás után, mintha újak volnának.

A tisztítás / mosás / fertőtlenítés folyamata során alkalmazottaink szigorúan követik a kifogástalan eredmény eléréséhez szükséges összes lépést:

  1. A munkaeszközöket, köpenyeket és az alkalmazottak egyenruháit előzetesen megvizsgáljuk és felcímkézzük a szálak jellegének, a színnek és a nyilvánvaló foltoknak megfelelően.
  2. A foltokat természetük függvényében a legjobb minőségű vegyszerekkel előkezeljük.
  3. A textíliákat a legkorszerűbb technológiával felszerelt gépekben mossuk, melyek sokféle testre szabható mosási programmal vannak ellátva a szövetanyag és a szennyezettség mértékének függvényében. Hatékony, ugyanakkor környezetbarát mosószereket használunk. A mosás folyamatában a fenntarthatóság és a kifogástalan eredmények kombinációjának titka a mosószerekben lévő aktív anyagok minőségében és optimális adagolásában rejlik.
  4. Ezt követően a munka- és egyenruhákat nagyon óvatosan szárítjuk, hogy ne színeződjenek el vagy rongálódjanak a szövetek. Szárítóink nedvességtartalom és szárítási hőmérséklet-szabályozó funkciókkal rendelkeznek.
  5. Az anyag jellegétől függően a munkaeszközöket hibátlanul kivasaljuk, miközben megakadályozzuk a gallér és a mandzsetta károsodását.
  6. Vasalás után a munkafelszerelést az ön igényeinek megfelelően összehajtogatjuk és becsomagoljuk.

Alkalmazottainak tökéletes öltözete érdekében számíthat a Curățica-ra, amely megbízható segítség a tisztaság megőrzésében!

A hentes és vágóhídi köpenyek és felszerelések mosásával kapcsolatos bármilyen részlettel kapcsolatban megkérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.