SPA törölközők és fürdőköpenyek mosása

Spălare prosoape și halate SPA

SPA, pihenés, kényeztetés… Egy puha, meleg köpeny, egy tiszta, illatos törölköző és a nap minden gondja eltűnik. A Curățica az ön megbízható társa a gondoskodásban, amellyel minden egyes ügyfele kényelmét biztosítja. Cégünk a SPA központok törölközői és fürdőköpenyei kimosását szolgáltatja.

A legújabb technológiáknak és a nagy teljesítményű tisztítószereknek köszönhetően a szövet megőrzi rugalmasságát, miközben kellemes tapintású marad. Emellett a színek ragyogóak maradnak és nem fakulnak el.

A SPA törölközők és köpenyek tisztításának / mosásának / fertőtlenítésének során alkalmazottaink szigorúan követik a kifogástalan eredmény eléréséhez szükséges összes lépést:

  1. A SPA törölközőket és köpenyeket előzetesen megvizsgálják és felcímkézik a szálak jellegének, a színnek és a nyilvánvaló foltoknak megfelelően.
  2. A foltokat természetük függvényében a legjobb minőségű vegyszerekkel előkezelik.
  3. A textíliákat a legkorszerűbb technológiával felszerelt gépekben mossák, melyek sokféle testre szabható mosási programmal vannak ellátva a szövetanyag és a szennyezettség mértékének függvényében. Hatékony, ugyanakkor környezetbarát mosószereket használunk. A mosás folyamatában a fenntarthatóság és a kifogástalan eredmények kombinációjának titka a mosószerekben lévő aktív anyagok minőségében és optimális adagolásában rejlik.
  4. Ezt követően a textíliákat nagyon óvatosan szárítják, hogy ne színeződjenek el vagy rongálódjanak a szövetek. Szárítóink nedvességtartalom és szárítási hőmérséklet-szabályozó funkciókkal rendelkeznek.
  5. Ezután a SPA törölközőket és köpenyeket becsomagolják.

Az ön ügyfelei tökéletes kényelme érdekében számíthat a Curățica-ra, amely megbízható segítség a tisztaság megőrzésében!