Szállodai és panziós ágynemű mosása

Spălare lenjerie hoteluri și pensiuni

Szállodát, éttermet vagy panziót vezet és szeretne előnyös együttműködést ágyneműi mosásában és vasalásában? A Curățica – Szállodai és panziós ágyneműk mosása kedvező átvételi, mosási, vasalási és visszaszállítási rendszert kínál önnek – nagyon magas színvonalon és a lehető legrövidebb idő alatt.

Ez a szolgáltatás fokozott igényű szállodákat és panziókat céloz meg. Tudjuk, hogy a jól kimosott és vasalt ágynemű az elégedettség tényezője az önhöz bejelentkező turisták számára. Ezért korszerű és hatékony eszközökbe fektettünk be, amelyek segítségével a legjobb szolgáltatásokat tudjuk nyújtani. Sajátos, nagyon hatékony tisztítószereket használunk, amelyek ugyanakkor nagyon finoman bánnak a szövetekkel, amelyeket kimosunk.

A különbség

Tudjuk, hogy mindenik ágynemű különböző, és ezért nagy gondossággal kezeljük az ön ágyneműjét. Betartjuk a gyártó által előírt utasításokat a mosás idejére, a víz hőmérsékletére, a használt tisztítószerre, valamint a vasalás folyamatára vonatkozóan. Ily módon gondoskodunk arról, hogy a várt végeredményt kapja.

Mindenről gondoskodunk

Gondoskodunk a tisztítandó ágyneműk teljes útvonaláról, azok átvételétől a szállodába vagy panzióba történő visszajuttatásáig. Egy egyszerű telefonhívás elegendő a gyümölcsöző együttműködés részleteinek megállapításához. Az árat és az elszállítás idejét önnel együtt határozzuk meg, az ágynemű mennyiségének és a mosás ütemének függvényében.

Brassóba, valamint az 50 km-es körzetben fekvő környező helységekbe speciális autókkal utazunk, hogy elvegyük öntől a szennyes szöveteket, illetve hogy azokat kimosva és vasalva juttassuk vissza önhöz.

A Curățica – Szállodai és panziós ágyneműk mosása az alábbi típusú szövetek tisztítását vállalja: ágyneműk (lepedő, párnahuzat, paplanhuzat, ágytakaró), abroszok, bármilyen típusú törölközők, fürdőköpenyek, valamint az ön szállodájában, panziójában levő bármilyen más sajátos szövetek. Ezeket a szöveteket kitisztítjuk színüktől és anyaguktól függetlenül.