Munkaeszközök mosása

Spălătorie echipamente de lucru

Számít az első benyomás! Munkavállalóinak rendezett megjelenése az első számú bizonyíték arra, hogy tiszteletben tartja ügyfelét, ugyanakkor egy őszinte „köszönöm”, melyet a saját alkalmazottaihoz intéz. A Curățica – Munkaeszközök mosása az alkalmazottak munkaeszközei (beleértve az autóműhelyekben használt törlőrongyokat is), köpenyei, valamint egyenruhája kimosásának szolgáltatásait nyújtja.

A legújabb technológiának és a nagy teljesítményű tisztítószereknek köszönhetően a szövet megőrzi rugalmasságát, miközben kellemes tapintású marad. Emellett a színek ragyogóak maradnak és nem fakulnak el. Mosás után még a legszennyezettebb munkaruhák is újszerűen mutatnak majd.

A munkaeszközök tisztításának / mosásának / fertőtlenítésének folyamata

A tisztítás / mosás / fertőtlenítés folyamata során szigorúan követjük a kifogástalan eredmény eléréséhez szükséges összes lépést:

  1. A munkaeszközöket, a ruhákat és az alkalmazottak egyenruháit előzetesen megvizsgáljuk és felcímkézzük a szálak jellegének, a színnek és a nyilvánvaló foltoknak megfelelően.
  2. A foltokat természetük függvényében a legjobb minőségű vegyszerekkel előkezeljük.
  3. A textíliákat a legkorszerűbb technológiával felszerelt gépekben mossuk, melyek sokféle testre szabható mosási programmal vannak ellátva a szövetanyag és a szennyezettség mértékének függvényében. Hatékony, ugyanakkor környezetbarát mosószereket használunk. A mosás folyamatában a fenntarthatóság és a kifogástalan eredmények kombinációjának titka a mosószerekben lévő aktív anyagok minőségében és optimális adagolásában rejlik.
  4. Ezt követően a munka- és egyenruhákat nagyon óvatosan szárítjuk, hogy ne színeződjenek el vagy rongálódjanak a szövetek. Szárítóink nedvességtartalom és szárítási hőmérséklet-szabályozó funkciókkal rendelkeznek.
  5. Az anyag jellegétől függően a munkaeszközöket hibátlanul kivasaljuk, miközben megakadályozzuk a gallér és a mandzsetta károsodását.
  6. Az autóműhelyben használt törlőrongyok esetében a szárítási folyamat után azonnal becsomagoljuk azokat.
  7. Vasalás után a munkaruhákat és egyenruhákat becsomagoljuk.

Az alkalmazottak kifogástalan öltözete érdekében számíthat a Curățica-ra, amely megbízható segítség a tisztaság megőrzésében!