Halász munkaegyenruhák mosása

Spălare uniforme de lucru pescării

Egyetlen étkezés sincs hal nélkül! Nem, nem felejtettük el! Azonban bebizonyították, hogy a hal valóban nagyon egészséges. Egy feltétellel – hogy a legjobb higiéniai feltételek között kerüljön asztalunkra. És itt lép képbe a Curățica! Ahhoz, hogy alkalmazottai mindennap tiszta köpenyekben dolgozhassanak, szüksége van egy megbízható társra. Munkavállalóinak rendezett megjelenése az első számú bizonyíték arra, hogy tiszteletben tartja ügyfelét, ugyanakkor egy őszinte „köszönöm”, melyet a saját alkalmazottaihoz intéz. Cégünk munkafelszerelések, köpenyek és az alkalmazottak egyenruhájának mosását szolgáltatja – Halász munkaegyenruhák mosása.

A legújabb technológiáknak és a nagy teljesítményű tisztítószereknek köszönhetően eltávolítjuk a legmakacsabb foltokat is, mialatt a szövet megőrzi rugalmasságát és kellemes tapintású marad. És ez még nem minden! A munkafelszerelések friss illatúak lesznek, nyoma sem marad a hal bűzének. A köpenyek és munkaruhák úgy néznek majd ki mosás után, mintha újak volnának.

A tisztítás / mosás / fertőtlenítés folyamata során alkalmazottaink szigorúan követik a kifogástalan eredmény eléréséhez szükséges összes lépést:

  1. A munkaeszközöket, köpenyeket és az alkalmazottak egyenruháit előzetesen megvizsgáljuk és felcímkézzük a szálak jellegének, a színnek és a nyilvánvaló foltoknak megfelelően.
  2. A foltokat természetük függvényében a legjobb minőségű vegyszerekkel előkezeljük.
  3. A textíliákat a legkorszerűbb technológiával felszerelt gépekben mossuk, melyek sokféle testre szabható mosási programmal vannak ellátva a szövetanyag és a szennyezettség mértékének függvényében. Hatékony, ugyanakkor környezetbarát mosószereket használunk. A mosás folyamatában a fenntarthatóság és a kifogástalan eredmények kombinációjának titka a mosószerekben lévő aktív anyagok minőségében és optimális adagolásában rejlik.
  4. Ezt követően a munka- és egyenruhákat nagyon óvatosan szárítjuk, hogy ne színeződjenek el vagy rongálódjanak a szövetek. Szárítóink nedvességtartalom és szárítási hőmérséklet-szabályozó funkciókkal rendelkeznek.
  5. Az anyag jellegétől függően a munkaruhákat hibátlanul kivasaljuk, miközben megakadályozzuk a gallér és a mandzsetta károsodását.
  6. Vasalás után a munkafelszerelést az ön igényeinek megfelelően összehajtogatjuk és becsomagoljuk.

Alkalmazottainak tökéletes öltözete érdekében számíthat a Curățica-ra, amely megbízható segítség a tisztaság megőrzésében!

A halász munkaegyenruhák mosásával kapcsolatos bármilyen részlettel kapcsolatban megkérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.